OVER ONS

Al meer dan 30 jaar de betrouwbaarste dealer van magazijntrucks in Nederland

Ongeveer 30 jaar geleden zijn we begonnen als een klein bedrijf dat heftrucks verkoopt. In de loop der jaren hebben we onze voorraad uitgebreid en zijn we begonnen met de verkoop van meerdere artikelen zoals reachtrucks, stapelaars, pallettrucks, generatoren en nog veel meer. We zijn uitgegroeid tot een groot bedrijf dat de beste gebruikte en nieuwe interne transportmiddelen op voorraad heeft voor de laagste prijs. Zoals onze slogan luidt: De beste kwaliteit voor de laagste prijs!

We hebben offline een goede reputatie opgebouwd en we gaan nu online aan de slag met de verkoop van tweedehands transportmiddelen. We leveren alleen interne transportmiddelen die volledig functioneel en van goede kwaliteit zijn. Bij Forklift Occasion is ons doel om de klant te helpen de meest geschikte truck voor zijn behoeften te vinden.

Wij verkopen alleen de beste merken die beschikbaar zijn in de interne transport branche direct uit eigen voorraad. Bent u op zoek naar iets speciaals of staat deze niet op onze website? Dan kunnen wij deze voor u regelen.

Wij zijn de grootste reseller van het merk STILL in Nederland. Bij Forklift Occasion verkopen we voornamelijk Still transportmiddelen. We hebben de grootste voorraad gebruikte Still magazijntrucks, reach trucks en pallettrucks.  Wij kunnen u elke gebruikte Still heftruck leveren waar u naar op zoek bent.