Stapelaars

Wat is een stapelaar elektrisch ?

Een stapelaar elektrisch is een pallettruck die ook in de hoogte pallets op kan stapelen. Daarin zijn veel verschillende opties. Er is de optie om voor een handbediende optie te kiezen of om voor een gemotoriseerde, elektrische uitvoering te gaan. 

De voordelen van een pallet stapelaar

Het is geen toeval dat de pallet stapelaar de laatste tijd flink aan populariteit aan het winnen is. Uiteindelijk gaat men namelijk toch altijd voor de optimale optie. Voor het voertuig dat op de best mogelijke manier in staat is om ze verder te helpen. De grootste voordelen van een pallet stapelaar zijn dan ook:

  • Zeer wendbaar: Een pallet stapelaar staat erom bekend dat deze zeer wendbaar is. Dit is ook wel zo handig, wanneer je bedenkt dat ze vaak in magazijnen worden toegepast. Om maximaal van de ruimte in het magazijn gebruik te maken, worden gangpaden zo kort als mogelijk op elkaar gemaakt. Een wendbare pallet stapelaar komt dan zeer goed van pas. Ze zijn er op gemaakt om onder deze omstandigheden maximaal te presteren. U beweegt er eenvoudig alle richtingen mee op, zonder daar veel tijd bij te verliezen.

  • Elektrisch: Tot slot is er dus de mogelijkheid om voor een elektrische stapelaar te kiezen. De elektrische stapelaar begint meer en meer de standaard te worden. Veel bedrijven willen namelijk maximaal milieuvriendelijk en duurzaam te werk gaan. Met de elektrische stapelaar is dit mogelijk. Bovendien is het ook een relatief geluidloze optie. Zeker wanneer u het vergelijkt met voertuigen die nog gebruikmaken van een traditionele motor.

NIEUW BINNEN!

Wil je alle producten zien

CATEGORIEËN

Bij Forklift Occasion hebben we ons aanbod ondergebracht in verschillende categorieën. Zo kunt u heel specifiek het interne transportmiddel vinden waar u naar op zoek bent.

FORKLIFT OCCASIONS

Al meer dan 30 jaar de betrouwbaarste dealer van magazijntrucks in Nederland

HEFTRUCKS OP AANVRAAG

Bent u op zoek naar dat specifieke model met de opties die u nodig heeft? En kunt u die niet in onze voorraad kunt vinden? Geen nood, wij kunnen elk type magazijntruck krijgen!

CONTACT

Heftruck kopen, reachtrucks kopen of een elektrische stapelaar aanschaffen? Neem contact op met Forklift Occasion en zet de eerste stap!

STAP IN TOUCH

Twijfel niet en stuur ons een bericht!